Rumah Teres Satu Tingkat Bertam Perdana 3, Kepala Batas, Untuk Dijual

Rumah Teres 1 Tingkat Kos Sederhana Di Bertam Perdana, Pulau Pinang

Rumah elok dan dalam keadaan baik. Semua tingkap dan pintu telah dipasang grill serta Fully Tiled floor. (Jimat duit)

Awning belakang Rumah sudah ada. Mudah dan Selesa jemur Kain Baju. Hari nak hujan, sampai rumah dah malam jadi tak sempat angkat pun tak pa. Puan isteri pasti sukakannya.

Sebelah petang tidak kena cahaya Matahari, pencahayaan rumah agak redup, syok bantai landing tidoq barang sejam dua lepas pekena nasi tengah hari dan seusai solat zohor.

Kejiranan Melayu. Jiran-jiran ramah dan mesra. Suasana perumahan ceria dan tak kaku macam film The Matrix. Boleh kawtim tinggal pesan pada jiran-jiran mintak tolong tengok-tengokkan rumah bila nak balik kampung.

Kawasan sini juga sesuai disewakan dan permintaan untuk menyewa sangat tinggi kerana dekat dengan tempat kerja, kemudahan, sekolah dan sekolah berasrama serta IPTA.

Oleh kerana dekat dengan IPTA dan juga sekolah berasrama serta Bertam Perdana 3 Terletak dalam radius kawasan melayu yang luas.

Makanya, bila waktu cuti sekolah, banyaklah kenduri-kendara yang perlu dihadiri serta ibu bapa yang mahu menghantar atau menjemput anak dari IPTA dan sekolah berasrama. Jadi permintaan untuk homestay juga tinggi dan sangat diperlukan.

Satu peluang tambah pendapatan yang sangat bagus!

Details Rumah Teres Setingkat Untuk Dijual Di Bertam Perdana, Kepala Batas, Pulau Pinang

  • Bertam, Kepala Batas, Penang
  • Single Storey Medium Cost 
  • Non Bumi Lot
  • Owner Melayu dan kejiranan pon Melayu
  • Freehold
  • Porch for 2 CarPark
  • Land Area 1,540 sqft.
  • 3 Bilik Tidor / 2 Bilik Air
  • Renovation:-
    ◇ Tiles Full House
    ◇ Grill Full Window n Door

Kemudahan Sekitar Rumah Teres Bertam Perdana 3, Zon Shahbandar

  • Berdekatan dengan Pdg permainan, Taska or Tadika, Surau, Sekolah Rendah & Menengah Bertam Perdana
  • 10 minit ke McDonald’s dan Mydin
  • 5 minit ke Masjid Abdullah Fahim, Vision Park
  • 10 minit ke Pusat Bandar Bertam
  • Berdekatan dengan pelbagai kedai makanan
  • Petrol Station, Pizza Hut, KFC, Bank
  • Shop Lot banyak area situ (mudah kata byk kemudahan di sini)

property properties, real, estate, house, housing, in, bertam, perdana, 3, shahbandar, medium, cost, penang, pulau, pinang, kepala, batas, terrace, teres, setingkat, satu, 1, single, storey, 1sty, untuk, dijual, cari, beli, rumah

 

property properties, real, estate, house, housing, in, bertam, perdana, 3, shahbandar, medium, cost, penang, pulau, pinang, kepala, batas, terrace, teres, setingkat, satu, 1, single, storey, 1sty, untuk, dijual, cari, beli, rumah

 

property properties, real, estate, house, housing, in, bertam, perdana, 3, shahbandar, medium, cost, penang, pulau, pinang, kepala, batas, terrace, teres, setingkat, satu, 1, single, storey, 1sty, untuk, dijual, cari, beli, rumah

♥♥ Asking Price: RM285k (Negotiable Price) ♥♥
Jual Under Market Value

Serius Berminat?
Whatsapp 0175066382 Asmawi@TEPET
www.wasap.my/60175066382

perunding, hartanah, berdaftar, penang, pulau pinang, kedah, sungai, petani, kulim, seberang, perai, lunas, parit, buntar, padang, serai, kepala batas, bertam

Comments are closed.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: