Apa Habaq Orang Utara? Mai Beli Rumah dan Tanah Di Pulau Pinang, Kedah, Perak dan Perlis Kat Sini

Seminggu lamanya blog ni bersawang. Biasalah nak raya ni. rumah kena touch-up. Dari nak sipi-sipi level sarang tikus kita upgrade jadi macam rumah yang sentiasa bersinar-sinar kemasnya. haha.

Post ni hanya selingan je. Cik Mat tak pergi manapun cuma selain dari buat listing rumah-rumah dan tanah. Cik Mat bawak potential buyer pi tengok rumah. Janji temu melawat rumah. Kemudian update sana-sini di internet ni. Lepas tu macam biasa, rutin harian Cik Mat.

Cumanya nak raya ni, baru perasan banyaknya barang-barang yang tak dipakai dan dah tak elok memenuhkan rumah ni. Nak tak nak, kena la mengemas dan oleh sebab tak nak buat separuh jalan, makanya seminggu di peruntukkan untuk habis kemaskan semua ruang yang ada kat rumah Cik Mat ni.

Rumah dah kemas, Cik Mat pun bolehla update rumah-rumah untuk dijual balik dalam web jualbelirumahhartanahpenangutara.com ni.

So, check it out rumah untuk dijual terbaru yang bakal Cik Mat Postkan di web ini.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: